5 Mart 2012 Pazartesi

Dukan diyeti mi? Erkek diyet mi yapar?

Evet arkadasim Dukan diyeti. Yemek yemeyi de
Yapmayi da seven, ofiste calisan bi adam
olarak edindigim 4 yillik is tecrubesi bana belimde bi simit
gibi tasidigim bi gobek ve ortalama 17 18 kiloya patladi. Evwt son 4 yilda 18 kilo falan aldim. Bi yerde tak etti, zayiflasam falan derken bilime biyolojiye az bucuk merakli olan bi adama acik acik teorisini sakin ve ikna edici bi sekilde anlatan bi kitapla karsilastim: Dr. Pierre Dukan'in yazdigi Dukan Diyeti. Bu kitabi okuyunca erkek adam da super diyet yapar, goruceksin. Belki de simdiden kitabi okuyup bu yaziya ulastin, o zaman zaten benimlesin! :) Bu diyeti yapayim diyen herkesin kutsal kitabi gibi iyi bilmesi gereken bi kitabi var, her yerde satiliyo. Once onu bi siparis et/ al bi yerlerden. Arkadasindan isteme, cunku aldiysa kesin bu diyeti yapiyosur, her gun donup donup bakiyo insan, kimseyisana hayir demek zorunda
Birakma , 13- 20 lira arasi bisey zaten.
Olayin adimlarini ve benim diyeti yaparken uydurdugum- ama begendigim-
Tarifleri yemek tarifi olayinin kadin egemenliginden kurtulmasi icin seninle paylasalim İstersen oku, sen de yap, fikir ver. Sisman Turk erkegi klisesinden uzaklasalim.

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. :) eyvallah.. yeni entryler geliyo yavaştan, takipte kalın

      Sil
    2. şeyi soracam diyet sırasında light içeceklere izin vermiş ya coca cola zero mu uygun yoksa coca-cola light mı

      Sil
  2. diet cola - light cola arasında fark yok aslında, ikisi de 0 kaloriye yakınlar. diyetini ikisi de bozmazlar, merak etme. erkekler içmiyor diye zero'yu çıkarttılar zaten, o yüzden ağız tadına hangisi uyarsa ateşle:)

    YanıtlaSil